Hoe werkt cashback met Scoupy?

In de gratis Scoupy app vind je unieke cashback-acties van allerlei supermarktproducten. Gewoon te koop bij een supermarkt bij jou in de buurt. En meedoen is eenvoudig.

1. Kijk eerst in de app om te zien welke acties er beschikbaar zijn.
2. Koop vervolgens het actieproduct bij een deelnemende supermarkt.
3. Maak met de app een foto van je kassabon en krijg binnen 48 uur je geld terug.

Het geld wordt automatisch naar je overgemaakt en elke week kun je meedoen met nieuwe acties. Ontdek via deze video hoe simpel het is.

Tip! Check je account om de status van jouw cashbacks en bestellingen te zien.