Waarom staat mijn saldo op €0,00?

Het saldo dat voorheen in de Scoupy-app bij jouw account stond, was het totaal van het door jou bespaarde bedrag sinds je Scoupy-deelnemer bent. Dit bedrag heb je al op jouw rekening uitbetaald gekregen.

Je start met het opbouwen van jouw Scoupy-tegoed en om die reden staat daar nu nog geen saldo. Na jouw eerstvolgende goedgekeurde cashback-aanvraag, zal jouw digitale portemonnee gevuld gaan worden. Je kunt dit opsparen, maar uiteraard kun je dit ook nog steeds per aanvraag laten uitbetalen.

Wil je toch jouw totaal bespaarde bedrag nog bekijken? Als je via de Scoupy-website inlogt en klikt op het roze icoon bovenin de pagina, dan zie je daarna zowel 'Mijn saldo' als 'Totaal bespaard' staan.