Hoe kan ik mijn tegoed laten uitbetalen?

Je kan een uitbetaling aanvragen door op de knop “Uitbetalen” te klikken in jouw account. Het totale tegoed dat op dat moment beschikbaar is, wordt dan uitbetaald. Je bent niet verplicht om jouw tegoed direct te laten uitbetalen. Je kan het ook laten staan in jouw account en pas bij een hoger tegoed laten uitbetalen. Tegoeden komen enkel te vervallen als je gedurende een aaneengesloten periode van meer dan 2 jaar niet actief bent geweest en jouw account daarmee inactief wordt, of in het geval van misbruik.