Hoe werkt "Mijn Bankrekeningen"?

Zodra je de app hebt gedownload en jouw ID-gegevens hebt ingevoerd, vindt je "Mijn Bankrekeningen" onder het tabje Geld. In dit gedeelte vind je al je aangesloten bankrekeningen, inzichten in uitgaven en jouw Cashback.

• Bankrekeningen
    Op het moment dat je je aanmeldt voor Scoupy, kun je beginnen met het koppelen van je bankrekeningen. Als je dit hebt gedaan, kun je onder "Mijn Bankrekeningen" al je rekeningen op één plek bekijken. Tik op een rekening om je recente transacties te bekijken en te controleren. Je hoeft geen aparte bank apps meer te openen!

• Inzichten
    Ga naar "Inzichten" om meer inzicht te krijgen in jouw inkomsten en uitgaven.
    Alles is gecategoriseerd zodat je gemakkelijk kunt zien wat er aan de hand is.
    Je kunt in subcategorieën duiken en vergelijkingen tussen maanden maken voor een diepere analyse.

• Cashback
    Jouw Scoupy Tegoed wordt ook hier weergegeven. Tik erop om meer details over de status van jouw Cashback te bekijken.

Andere artikelen die je misschien interessant vindt:

Waarom worden mijn rekeningen niet bijgewerkt?

Hoe kan ik een verbonden bankrekening verwijderen?