Hoe verwijder ik een goed doel uit mijn Cashback bestemmingen?

Scoupy biedt je de mogelijkheid om aan maximaal vijf goede doelen tegelijkertijd te doneren. Als je de donatie wilt pauzeren kan je de donatie tijdelijk deactiveren door:

1. Navigeer naar "Doneren"
  2. Klik op het goede doel dat geselecteerd staat
  3. Ga naar "Beheer Cashback bestemmingen"
  4. Zet het schuifje bij het goede doel uit

Als je een specifieke donatie wilt stopzetten dan kan je deze stappen volgen:

1. Navigeer naar "Geld"
  2. Klik op de "Profiel" icoon aan de rechterbovenkant van het scherm
  3. Scroll naar de "Cashback" sub-sectie en klik op "Beheer je donaties - Cashback bestemmingen"
  4. Klik op de pen icoon in de rechterbovenhoek
  5. Klik op de prullenbak icoon naast het goede doel dat je wilt verwijderen. Je kan dit bevestigen door te klikken op "Ja, verwijder bestemming"