Hoeveel Cashback zal ik ontvangen?

De hoeveelheid Cashback die je zal ontvangen varieert per webshop. Sommige winkels bieden een vaste hoeveelheid aan, terwijl anderen een percentage aanbieden gebaseerd op de hoeveelheid van de uitgave. Dit betekent dat je Cashback toeneemt des te meer je uitgeeft. Dus hoe meer je uitgeeft, hoe meer Cashback je ontvangt.

Wanneer je uitrekent hoeveel Cashback je zal ontvangen, houd er dan rekening mee dat je BTW en verzendkosten moet aftrekken van het bedrag. In de meeste gevallen zal de Cashback binnen een paar dagen zichtbaar zijn in je Scoupy-tegoed. Neem gerust contact op met onze klantenservice als je na drie werkdagen geen registratie van je aankoop kan terugvinden in de app.