Hoe kan ik een gift card kopen in de Scoupy app?

Een gift card kopen in de Scoupy app is eenvoudig! Volg gewoon deze stappen:

1. Navigeer naar het tabblad Home in de Scoupy app. Scroll helemaal naar beneden en tik op "Koop gift cards, verdien cashback".
2. Gebruik de zoekbalk om je gewenste winkel te zoeken, of blader door onze selectie.
3. Na het selecteren van een gift card zie je een pagina met details over de winkel, de online of in-store geldigheid van de gift card, en details over hoe je deze kunt inwisselen. Je vindt hier ook de algemene voorwaarden van het merk, we raden aan om het te lezen voor dat je de gift card koopt.
4. Tik op "Kopen". Voer vervolgens de gewenste waarde van de gift card in en druk op "doorgaan".
Het volgende scherm toont je de details van je aankoop en hoeveel cashback je zult ontvangen. Nadat je op "Nu betalen" hebt getikt, word je in je browser doorgestuurd naar onze betalingsdienstaanbieder, waar je de betaling kunt afronden.

Zodra we je betaling hebben bevestigd, ontvang je twee e-mails. De eerste is een bevestiging van je aankoop, en de tweede bevat een vouchercode en/of barcode, afhankelijk vanwaar je gift card kan worden ingewisseld.

Nadat je aankoop is bevestigd, wordt de cashback die je hebt verdiend ook automatisch naar je Scoupy tegoed gestuurd.