Wat is een Scoupy gift card?

Een Scoupy-gift card werkt net als een normale gift card, maar met het extra voordeel dat je cashback verdient! Elke handelaar die gift cards aanbiedt bepaald een percentage cashback op de waarde van je gift card. Zodra je je gift card hebt gekocht, wordt deze cashback automatisch toegevoegd aan je Scoupy tegoed!

Om een gift card te kopen in de Scoupy app, navigeer je gewoon naar de Bespaar meer sectie op de Home pagina en scroll je naar de 'koop gift cards, verdien cashback' sectie om toegang te krijgen tot de gift card winkel. Voor stapsgewijze details, klik hier.

Sommige Scoupy gift cards kunnen alleen in de winkel gebruikt worden, sommige alleen online, en andere allebei. Je kunt deze informatie in de app controleren voordat je je aankoop afrondt. Nadat je de gift card hebt gekocht, ontvang je een e-mail ter bevestiging van je aankoop en nog een e-mail met een vouchercode en pincode voor online gift cards en/of een streepjescode waarmee je de gift card in de winkel kunt inwisselen.