Hoeveel cashback zal ik ontvangen?

De cashback die je ontvangt, na het koppelen van jouw bankrekening, verschilt tussen de programma's Winkelstraat cashback en Autorewards.

Bij deelnemende winkels aan het Winkelstraat cashback programma is geen limiet van toepassing:

• je ontvangt automatisch cashback bij elke aankoop
  • bij sommige winkels ontvang je bij jouw eerste aankoop een hoger percentage, bij elke aankoop daarna een vast percentage. De percentages variëren per winkel en staan vermeld in de app
  • hier vind je Winkelstraat cashback

Stap 1: Klik op in de buurt

Stap 2: Klik rechtsbovenaan op het kaartjes icoon om alle deelnemende winkels te zien.

Stap 3: Klik rechts bovenaan op het streepjes icoon om te zien waar de dichtstbijzijnde deelnemende winkel zich bevindt.

Bij deelnemende winkels aan het Autorewards programma is wel een limiet van toepassing:

• je ontvangt tot een maximum van €0,50 per bedrijf, per maand
  • je ontvangt in de eerste 3 maanden maximaal €5,-, daarna tot €2,50 per maand, ongeacht het aantal gekoppelde rekeningen
  • hier vind je de deelnemende winkels van het Autorewards programma

Stap1: Klik op online

Stap 2: Klik op Autorewards

Stap 3: Scroll door de lijst om alle deelnemende winkels te zien