De producten zijn niet (allemaal) te koop bij de winkel die de app aangeeft.

In de gratis Scoupy-app voor iOS of Android, wordt aangegeven wat de dichtstbijzijnde supermarkt bij jou in de buurt is.

We hebben echter geen inzicht in het assortiment en de beschikbaarheid van de producten bij alle supermarkten. Het kan dus voorkomen dat de producten niet (allemaal) verkrijgbaar zijn bij de voor jou dichtstbijzijnde supermarkt.

Tip: Wanneer het product niet te vinden is bij de dichtstbijzijnde supermarkt, raden we je aan om het te laten bestellen door de filiaalmanager van de supermarkt.
Vaak is dit geen enkel probleem en kun je het product al na 1 of 2 dagen ophalen.
Daarnaast kun je bij veel supermarkten ook online een bestelling plaatsen.