Hoe werkt Cashback?

Om mee te kunnen doen moet je je aanmelden bij SCOUPY. Heb je nog geen Scoupy-account? Registreren kan HIER.

Op onze (mobiele) website en in de gratis Scoupy-app voor iOS of Android, vind je onder het kopje ‘Cashback’ alle Cashback-acties.

1. Koop in de winkel
Koop in een winkel naar keuze (tenzij anders aangegeven) één of meer actieproducten van de deelnemende merken en bewaar de kassabon.

Let op! Bij sommige acties komt het voor dat het product alleen in een specifieke winkel gekocht mag worden. Als dit het geval is, staat dit altijd duidelijk in de coupontekst vermeld.

Let op! Koop je voor meerdere mensen tegelijkertijd actieproducten? Reken dan per persoon af. Iedere Scoupy-gebruiker heeft namelijk een eigen, unieke kassabon en IBAN-nummer nodig om mee te mogen doen aan Cashback-acties.

2. Zoek en activeer de Cashback-coupon
Zoek in de app of op de website de Cashback-coupon die overeenkomt met het product dat je gekocht hebt. Deze coupon activeer je door op de knop onderaan te klikken.

Wanneer je de meest recente versie van de Scoupy-app gebruikt, is het ook mogelijk om via ‘Insturen’ in het app-menu te beginnen.

Let op! Per Cashback-actie kunnen de voorwaarden verschillen, lees deze altijd goed!
Klik op onderstaand teken om de volledige tekst te lezen:
website: Lees meer >>
Android-app:

iOS- app: >

Alleen voor de app:
In de meest recente versie van de Scoupy-app zit een barcodescanner. Hiermee kun je alle actieproducten die op dezelfde kassabon staan tegelijk indienen door de streepjescode te scannen of ze handmatig te selecteren.

Let op! Maak je gebruik van de website? Dan kun je na het uploaden van de kassabon handmatig de andere Cashback-producten selecteren.

3. Maak een foto van de kassabon
Maak een scherpe foto of scan van de kassabon en zorg dat alle benodigde gegevens goed zichtbaar zijn.
De volgende gegevens moeten zichtbaar zijn op de foto:
• Naam van de winkel
• Actieproduct + prijs
• Aankoopdatum + tijd
• Eventuele kortingen

Je kunt de foto met de ingebouwde camera in de app maken, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een zelf een foto te maken en deze te uploaden in de app of op de website.

Tip: markeer of omcirkel het actieproduct en de prijs op je kassabon voordat je de foto maakt.

4. Vul je persoonlijke gegevens in
Vul je persoonlijke gegevens in en volg de aanwijzingen. We kunnen geen uitbetalingen uitvoeren i.c.m. spaarrekeningnummers. Geef daarom ALTIJD het rekeningnummer op van een betaalrekening. Alles goed ingevuld?
Verstuur dan het formulier.

5. Ontvangstbevestiging

Als je aanvraag goed verstuurd is, krijg je van ons per e-mail een ontvangstbevestiging. Daarna laten we je per e-mail weten of je aanvraag is goedgekeurd of afgewezen.

Let op! De bevestigingsmail wordt na een uur verstuurd. We doen dit omdat mensen vaak binnen korte tijd meerdere Cashback-aanvragen indienen. Daarom vatten we al die aanvragen samen in één bericht dat na een uur verstuurd wordt.

Let op! Je kunt de kassabon niet per e-mail of per post aan ons opsturen. Aanvragen voor Cashback die per post of e-mail naar ons zijn verstuurd, worden niet in behandeling genomen.