Ik heb meerdere actieproducten op 1 kassabon staan, kan ik die allemaal in één keer indienen?

Wanneer je de SCOUPY-app of website gebruikt, is het mogelijk om alle actieproducten die op dezelfde kassabon staan in één keer in te dienen. Je maakt namelijk eenmalig een foto van je kassabon en daarna kun je alle actieproducten die op deze kassabon staan tegelijk indienen door de producten handmatig te selecteren of de streepjescode te scannen.

De actieproducten mogen natuurlijk wel op één kassabon staan en er mogen uiteraard ook producten op staan die niet meedoen met SCOUPY Cashback.

Let op! Koop je voor meerdere mensen tegelijkertijd actieproducten? Reken dan per persoon af. Iedere Scoupy-gebruiker heeft namelijk een eigen, unieke kassabon nodig om mee te mogen doen.