Ik heb een dubbelzijdiggeprinte kassabon, wat nu?

Zowel via de website als via de app je een dubbelzijdige kassabon indienen.

Via de Scoupy-app:
Je kunt via de app meerdere foto's maken wil je een aanvraag indienen. Na het maken van de eerste foto klik je op 'voeg foto toe'. Met deze knop kun je een volgende foto maken, in dit geval de achterkant.

Via de website:
Je maakt eerst een foto van de voorzijde van de kassabon, daarna verschijnt de knop onder de foto 'Dubbelzijdige bon? Klik hier!'. Daarna kun je door het foto-icoon aan te tikken een foto maken van de achterzijde.