Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Wanneer je je wachtwoord bent vergeten, dien je zelf een nieuw wachtwoord aan te vragen via de app of de website.

Via de website:
• Vul in je webbrowser het volgende adres in: http://scoupy.com/
• Klik op rechtsboven op het hoofdje met de groene +
• Klik op "Heb je al een account? Log dan in >>"
• Klik vervolgens helemaal onderin op "Wachtwoord vergeten"
• Vul je e-mailadres in en klik vervolgens op de knop "Versturen". Je krijg direct een bevestigingsbericht of het gelukt is.
• Er wordt nu een e-mail gestuurd met daarin een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen. Met dit nieuwe wachtwoord kun je in het vervolg inloggen.

LET OP: het kan even duren voordat deze e-mail aankomt. Daarnaast kan het zijn dat je de e-mail ontvangt in je spam/ongewenste mail inbox.

• Klik op de link in de mail en vul op de pagina je nieuwe wachtwoord in (2x).
• Klik op opslaan. Je wachtwoord is nu gewijzigd!

Via de app:
• Start de app van SCOUPY op
• Klik op "Heb je al een account? Log dan in >>"
• Klik vervolgens helemaal onderin op "Wachtwoord vergeten"
• Vul je e-mailadres in en klik vervolgens op de knop "Versturen". Je krijg direct een bevestigingsbericht of het gelukt is.
• Er wordt nu een e-mail gestuurd met daarin een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen. Met dit nieuwe wachtwoord kun je in het vervolg inloggen.

LET OP: het kan even duren voordat deze e-mail aankomt. Daarnaast kan het zijn dat je de e-mail ontvangt in je spam/ongewenste mail inbox.

• Klik op de link in de mail en vul op de pagina je nieuwe wachtwoord in (2x).
• Klik op opslaan. Je wachtwoord is nu gewijzigd!