Zijn mijn gegevens veilig bij Scoupy?

Scoupy gebruikt de hoogst mogelijke veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat jouw gegevens veilig zijn.

Bovendien:

• We zullen nooit direct om jouw bankgegevens vragen.
  • Scoupy zal nooit contact met je opnemen om naar jouw bankgegevens te vragen.
  • Scoupy maakt gebruik van een PSD2-verbinding, wat betekent dat je jouw bank machtigt om gegevens naar Scoupy te verzenden.
  • Scoupy zal alleen toegang hebben tot jouw banktransacties.