Hoe gebruik ik mijn Scoupy-gift card?

Scoupy-gift cards werken zoals de meeste gift cards en codes. Na aankoop van je gift card ontvang je twee e-mails: een e-mail ter bevestiging van je aankoop en een andere e-mail met een vouchercode en pincode en/of een streepjescode. Wanneer je klaar bent om je gift card te gebruiken, winkel je zoals gewoonlijk bij de geselecteerde winkelier en toon je de gift card wanneer je betaalt. Zo eenvoudig is het!

• Om je gift card in de winkel te gebruiken, toon je aan de kassa de barcode wanneer je klaar bent om te betalen. Deze barcode staat in de e-mail die je van Scoupy hebt ontvangen.
  • Voor online transacties voer je de vouchercode in op het kassascherm. Bij sommige webwinkels moet je ook een pincode invoeren, die je in dezelfde e-mail vindt als de vouchercode zelf. Sommige bedrijven, [zoals AirBnB,] vereisen dat je de gift card toevoegt aan je account voordat deze wordt ingewisseld.

Let erop dat niet alle gift cards online of in de winkel geldig zijn. Deze informatie is zichtbaar in de Scoupy app voordat je de gift card selecteert en koopt, en je zult deze informatie ook ontvangen in je aankoop bevestigingsmail. Zodra je aankoop is bevestigd, kunnen we je geselecteerde gift card niet meer terugbetalen of wijzigen.