Is BROKR gereguleerd?

BROKR Ltd. is een betrouwbare toegangspoort tot gestroomlijnde beleggingsdiensten. Onderscheidend door haar toewijding aan transparantie, veiligheid en naleving van regelgeving, is BROKR Ltd. jouw vertrouwde partner in de wereld van beleggen.
BROKR Ltd. Heeft een vergunning als beleggingsonderneming onder autorisatie ID ETCL-IF-15923. Onder toezicht van de Malta Financial Services Authority (MFSA) zorgt BROKR Ltd. ervoor dat haar praktijken voldoen aan de hoogste regelgevende standaarden. Klanten kunnen met vertrouwen beleggen, wetende dat hun financiële welzijn de hoogste prioriteit heeft, ondersteund door een veilige en gereguleerde beleggingservaring.
BROKR Ltd. biedt execution-only beleggingsdiensten aan, waarmee je vol vertrouwen financiële instrumenten of delen daarvan kunt verkennen, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen op je weg naar financieel succes.
Toegang tot de uitgebreide beleggingsdiensten van BROKR Ltd. is eenvoudig - gewoon instappen via de Scoupy app.