Hoe kan ik mijn BROKR-account verwijderen?

We vinden het jammer dat je weggaat! Als je problemen hebt met je BROKR-account, neem dan contact op met ons toegewijde ondersteuningsteam en we zullen ons best doen om te helpen.

Als je je BROKR-account wilt verwijderen, volg dan deze stappen:

1. Ga naar Portfolio --> tik op het pictogram 'Instellingen' in de rechterbovenhoek --> Mijn BROKR-account
  2. Onderaan de pagina, tik op 'Mijn BROKR-account verwijderen'
  3. Controleer of je aan de voorwaarden voldoet. Je moet al je bezittingen verkopen, ervoor zorgen dat je kosten zijn betaald en je volledige cash-balans overmaken naar je geverifieerde bankrekening. Houd er rekening mee dat je je account niet kunt verwijderen, tenzij je al deze stappen hebt uitgevoerd.
  4. Als je je BROKR-account hebt geleegd, bevestig dan gewoon je verwijderingsverzoek.