Mijn kassabon is afgekeurd omdat de transactie niet is gevonden, wat nu?

Check even of jouw bankverbinding nog actief is. Dit staat onder 'Account' > 'Account' > 'Bankkoppeling'. Helaas komt het wel eens voor dat er iets misgaat.
Is er inderdaad geen actieve koppeling meer? Koppel je rekening dan opnieuw en stuur je kassabon opnieuw in.
Is jouw bankkoppeling gewoon actief? De Scoupy Klantenservice staat voor je klaar. Stuur een e-mail naar support@app.scoupy.com.