Wanneer kan ik meedoen met Spin & Win en wat kan ik winnen?

Iedere goedgekeurde kassabon geeft recht op max. 1 deelname aan het spel ‘Spin & Win’. Je ontvangt een e-mail zodra je mag deelnemen. Daarnaast zal het spel verschijnen in jouw cashback-overzicht (hiervoor dien je ingelogd te zijn). Je vindt deze coupon in je app onder ‘Winkelstraat'.

Zie je de Spin & Win-coupon in jouw app:

• dan heb je 48 uur de tijd om aan Spin & Win mee te doen, het aantal gedraaide zegels komt op jouw spaarkaart
  • na 48 uur verdwijnt de Spin & Win coupon en komt er sowieso 1 zegel op de spaarkaart
  • je verdient dus:
    óf het aantal gedraaide zegels via Spin & Win
    óf het kassabonbedrag terug
    óf automatisch 1 zegel zonder deelname aan Spin & Win