Waarom kan ik mijn laatste transactie niet zien?

Mocht je vandaag een transactie hebben gedaan dan is het mogelijk dat deze transactie nog niet up-to-date is. De transacties worden dagelijks periodiek geüpdatet.

Mocht je transactie na 6-12 uur nog niet zichtbaar zijn, dan kan je jouw betalingsgegevens verversen onder de volgende secties in de app: "Mijn geld" of "Profiel".

Als jouw connectie al langer dan drie maanden actief is, dan zal je misschien je connectie moeten vernieuwen.

Als je verdere hulp nodig hebt, klik dan op deze link om ons een verzoek te sturen.