Waarom krijgt Scoupy toegang tot mijn saldo en inkomsten op mijn rekening?

Slim met geld omgaan start met inzicht. Ook bij Scoupy. Wisselingen in je inkomsten en uitgaven kunnen slimme inzichten of besparingsmogelijkheden geven. Die zie je dan ook in de nieuwe app. We zijn daar net mee gestart, maar zijn vast van plan de diensten die we onze gebruikers bieden snel uit te breiden. Dat is de reden dat we naast uitgaven ook inkomsten en saldo hebben toegevoegd. Wees gerust, Scoupy bekijkt nooit transacties op persoonlijk niveau. We gebruiken een computersysteem dat de informatie scant. Dit gebeurt supersnel en volledig automatisch.

Het koppelen van je bankpas geeft je steeds meer mogelijkheden. Denk aan het automatisch krijgen van cashback, het sneller krijgen van webshop cashback (dezelfde dag!) en het met 1 klik annuleren van abonnementen waarvan je niet meer wist dat je ze (nodig) had. Dat kan nu allemaal al en er komt nog -veel- meer aan!