Hoeveel transacties zal ik zien wanneer ik mijn bankrekening voor het eerst aansluit?

Nadat je jouw bankrekening verbindt aan de Scoupy app, zullen we in staat zijn om transacties op te halen van de afgelopen 60-90 dagen.


Je volledige transactiegeschiedenis is niet toegankelijk vanwege de PSD2 veiligheidsvoorschriften.

 

Andere artikelen die je misschien interessant vindt:

Waarom kan ik mijn laatste transactie niet zien?

 

Als je verdere hulp nodig hebt, klik dan op deze link om ons een verzoek te sturen.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 2

Artikelen in deze sectie

Zie meer