Hoe kan ik een verbonden bankrekening verwijderen?

Om een bankverbinding te verwijderen, kan je ofwel naar de sectie "Rekeningen" ofwel naar de sectie "Profiel" gaan.

Verwijderen via "Bankrekeningen":

• Tik op de bankrekening die je wenst te verwijderen
  • Selecteer het instellingen icoon rechts bovenaan het scherm
  • Onderaan de pagina staat de optie "Verwijder account" in het rood
  • Selecteer deze en de verbinding zal worden beëindigd.

Verwijderen via "Profiel

• Selecteer in het profiel gedeelte "Gekoppelde rekeningen"
  • Selecteer de rekening die je wenst te verwijderen
  • Onderaan de pagina staat de optie "Verwijder account" in het rood
  • Selecteer deze en de verbinding zal worden beëindigd.

Opmerking:

Wanneer je meerdere rekeningen van dezelfde bank hebt gekoppeld en je verwijdert een van deze rekeningen, dan blijft de bankverbinding actief zodat deze ook voor andere bankrekeningen gebruikt kan worden.

Pas na het verwijderen van jouw laatste rekening zal de bankverbinding en alle bijbehorende gegevens definitief bij BudgetBakers worden verwijderd.

Andere artikelen die je misschien interessant vindt:

Wat is PSD2 en hoe heeft het betrekking op Scoupy?

Hoe werkt "Mijn Rekeningen"?