Waarom is de verbinding met mijn bankrekening verbroken?

Als gevolg van PSD2 regelgeving zal jouw bankverbinding 90 dagen verlopen vanaf de laatste keer dat je toestemming hebt gegeven aan onze partner, BudgetBakers.

Dit betekent dat wij je geen updates of "Inzichten" kunnen bieden over de laatste status van jouw saldo en transactie. En dat je niet mee kunt doen met Spin&Win of Super Cashback Friday.

Hoe kan ik dit probleem oplossen?
Om deze functies onmiddellijk te herstellen, hoef je alleen maar de bankrekening opnieuw te koppelen en de toestemming voor nog eens 3 maanden te verlengen.

Je kunt dit doen door op jouw bankrekening te klikken in het gedeelte "Bankrekeningen", of door naar "Profiel" te gaan en op "Gekoppelde rekeningen" te tikken.