Waarom worden mijn rekeningen niet bijgewerkt?

Het is mogelijk dat jouw transacties niet consistent worden bijgewerkt met je aankopen.

Als je merkt dat jouw transacties niet worden bijgewerkt dan kan je jouw betalingsgegevens vernieuwen in de instellingen van de app.

Om je data te verversen:
  • Ga naar de Profiel sectie
  • Klik op Verbonden Rekeningen
  • Klik op de bankrekening die je wilt verversen
  • Selecteer "Ververs mijn betalingsgegevens"
Je kunt ook de verbinding ontkoppelen en je bankrekening opnieuw verbinden aan Scoupy.

Op hetzelfde scherm kun je de verbinding met je bankrekening ontkoppelen. De rekening kan dan weer opnieuw worden verbonden in de verbonden rekeningen sectie in Mijn Bankrekeningen.